Ontdek je talent

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | talent koesteren | praktisch | studieaanbod | contact

Het antwoord niet gevonden?

Contacteer ons!

Tel.: 03 312 39 11

E-mail: info@gomalle.net

 

Inschrijven kan tijdens het schooljaar tijdens de gewone schooluren. Je maakt hiervoor altijd vooraf een afspraak.
 

Tijdens de kerstvakantie is onze school natuurlijk gesloten. Voor dringende vragen kan je contact opnemen met onze directeur via christine.albers@gomalle.net.

Wat kost het?

De kosten voor een schooljaar op Didasco zijn ongeveer hetzelfde als van onze ‘andere moderne wetenschappen’. We schatten dat een schooljaar op Didasco ongeveer 360 euro kost. In dit bedrag zijn alle kosten inbegrepen, huur van handboeken, aankoop van werkschriften, uitstappen, kopies, ... Enkel de midweek aan zee voor het 1ste jaar is niet inbegrepen. Daarvoor betaal je ongeveer 170 euro.

Smartschool voor ouders

Smartschool is het online leerplatform voor onze leerlingen. Taken, schoolagenda, resultaten van testen, berichten, ... dat alles en nog veel meer verloopt via Smartschool.

 

Ook ouders krijgen toegang tot Smartschool via co-accounts. Dat laat hen toe om makkelijk contact op te nemen met leerkrachten, de planning van taken en toetsen op te volgen of een afspraak te regelen voor oudercontacten. Om een co-account in gebruik te nemen moet die eenmalig geactiveerd worden.

 

>> Co-account activeren <<

Schooluren

De eerste bel gaat om 8.20 uur. Dan heb je nog 5 minuten om je spullen te nemen en je in het klaslokaal te installeren. De lessen starten om 8.25 uur en eindigen meestal om 15.15 uur. Eén of maximum 2 dagen per week heb je tot 16.05 uur les.

 

Hieronder vind je de lesuren in detail maar daar wordt op Didasco wel eens van af geweken. Vooral bij projectdagen neemt de groep pauze naargelang de opdrachten.

 

1ste lesuur 8.25 u
2de lesuur 9.15 u
Pauze 10.05 u
3de lesuur 10.15 u
4de lesuur 11.05 u
Middagpauze 11.55 u
5de lesuur 12.45 u
6de lesuur 13.35 u
7de lesuur 14.25 u
(8ste lesuur) (15.15 u)

 

Er is steeds iemand op school vanaf 7.50 uur.

 

Ook als je les hebt op de hoofdschool, Herentalsebaan 56, volg je dit uurrooster.

Eten en drinken?

Op de didascovestiging, Begonialaan 1, eet je gewoonlijk je meegebracht lunchpakket op. Er is steeds warm en koud water verkrijgbaar. Bij goed weer kan je buiten in de grote tuin of aan de picknicktafels eten.

 

Op de hoofdvestiging, Herentalsebaan 56, kan je een broodje bestellen.

 

Hoe bestel je boeken?

Met je persoonlijke account bestel je al je lesmateriaal via de website en Iddink zorgt ervoor dat je bestelling bij je thuis wordt geleverd. De factuur wordt eveneens door Iddink aan jou bezorgd.

 

Hoe bestellen?

Ga naar de website van Iddink. Je maakt een persoonlijk account aan alvorens je kan bestellen. Hierbij heb je een schoolcode nodig, nl. J5ZT2GG7. Selecteer vervolgens je klas, vakken en bijhorende boeken. Op het einde krijg je een besteloverzicht te zien waarna je de bestelling kan voltooien.

 

Levering

Als je voor de eerste maandag van juli bestelt, levert Iddink je boeken in de loop van augustus. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van de levering. Het is eveneens mogelijk om de bestelling te laten leveren op een ander adres dan het thuisadres.

 

Ben je op vakantie? Geen probleem. Wanneer je niet thuis bent op de datum van de levering, dan laat de bezorgdienst een bericht achter met daarop aanwijzingen waar je de bestelling kunt ophalen.

 

Betaling

Gelijktijdig met de levering ontvang je van Iddink een factuur. Je hebt de mogelijkheid om in één keer alles te betalen of in drie termijnen (1/3 bij levering, 1/3 in november en 1/3 in december). Indien je in termijnen wenst te betalen, dan neem je contact op met Iddink via hun website of op 014 30 41 70. Deze optie heeft een kostprijs van € 1,95 voor de extra postzegel en overschrijvingen.

 

Nog vragen?

Je kan Iddink telefonisch bereiken op werkdagen van 8 u. tot 17 u. op het nummer 014 30 41 70.

 

Meer informatie kan je bekomen bij mevr. Kristien Peeters. Zij is bereikbaar via mail op kristien.peeters@gomalle.net of telefonisch via het secretariaat van de school (03 312 39 11).

 

Wat met de andere kosten?

Die spreiden we over 3 rekeningen. Eind juni ontvang je een eindafrekening.

GO! Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle
Tel. 03 312 39 11
info@gomalle.net