Ontdek je talent

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | talent koesteren | praktisch | studieaanbod | contact

Inschrijven kan tijdens het schooljaar tijdens de gewone schooluren. Je maakt hiervoor altijd vooraf een afspraak.
 

Tijdens de kerstvakantie is onze school natuurlijk gesloten. Voor dringende vragen kan je contact opnemen met onze directeur via christine.albers@gomalle.net.

Veilig met de fiets

Natuurlijk kan je per fiets naar school komen. Aan drukke oversteekplaatsen staan gemachtigde opzichters - ook aan de oversteekplaats voor onze school. Wie veilig naar school fietst en tijdens de donkere maanden in fluo naar school komt, kan regelmatig een prijs winnen in onze fluo-actie.
 

Help! 2 adressen?

In Didasco heb je inderdaad les op 2 adressen. Meestal heb je les op de didaso-vestiging aan de Begonialaan. Eén volledige dag of twee halve dagen verwachten we je in onze hoofdschool van het Atheneum.

 

’s Morgens kom je dus, naargelang je rooster naar de Begonialaan of naar de Herentalsebaan. Als je in de loop van de dag van de ene naar de andere vestiging moet verhuizen kan je dat per fiets doen. Wij tonen je de eerste dagen de veiligste weg. Of je kan op de schoolbus stappen die wij voor deze verplaatsingen inleggen.

 

GO! Malle

Atheneum Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle

(03)312.39.11
info@gomalle.net
 

Didasco
Begonialaan 1
2390 Malle

Makkelijk met De Lijn

Zowel onze hoofdschool als de Didasco-vestiging zijn makkelijk bereikbaar met de bussen van de Lijn. Deze routeplanner toont je hoe je het makkelijkst onze school bereikt met het openbaar vervoer. Geef je vertrekplaats in.

 

Meer info over de diensten van de Lijn en kostprijzen van tickets en abonnementen vind je op het ouderplatform van De Lijn:

 

>> Naar het ouderplatform van De Lijn <<

GO! Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle
Tel. 03 312 39 11
info@gomalle.net