Ontdek je talent

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | praktisch | bereikbaarheid | 10/10 voor verkeer | oudervereniging

Oudervereniging

De oudervereniging van basisschool ’t Park is een feitelijke vereniging ter ondersteuning van de school. De oudervereniging tracht door eigen organisaties wat extra centen in het laatje te krijgen die ten goede komen aan de hele school. Daarnaast wil de oudervereniging ook graag waar nodig een handje toesteken bij activiteiten van de school zelf. Alle ouders van de school kunnen kosteloos lid worden van de oudervereniging. In het begin van elk schooljaar worden alle ouders dan ook uitgenodigd op de eerste algemene vergadering. De oudervereniging bestaat meestal uit een 15-tal effectieve leden en een 10-tal helpende handen.

Onze vergaderingen

De oudervereniging vergadert elke twee maanden in de leraarskamer van de school, in aanwezigheid van de directie en een afgevaardigde van de leerkrachten. Op deze vergaderingen worden de eigen activiteiten besproken, worden vragen van ouders beantwoord door de directie of afgevaardigde leerkracht, worden de vragen van de leerkrachten of directie aan de oudervereniging gesteld, worden afspraken gemaakt voor hulp bij activiteiten van de school….

Huishoudelijk reglement

Wie zijn we?

De oudervereniging bestaat uit:

  • een bestuur: Voorzitter, Penningmeester en Secretaris)
  • effectieve leden: leden die 2-maandelijks mee komen vergaderen en de activiteiten mee organiseren
  • helpende handen: dit is wisselend; dit zijn ouders of grootouders die wel willen komen helpen met alle activiteiten, maar liever niet mee vergaderen

Voorzitter: Tom Beckx

Secretaris: Tinne Meeusen

Penningmeester: Nathalie Van Echelpoel

Wat doen we?

Als eigen activiteiten organiseert de oudervereniging de vlaaienslag. De oudervereniging trakteert de kinderen ook op versnaperingen op verschillende momenten van het schooljaar: eerste schooldag, dikketruiendag, pannenkoeken met de fluoactie, ijsje op het einde van het schooljaar. Daarnaast is de oudervereniging helpende hand op het grootouderfeest, het carnavalbal en het schoolfeest.

 

Ouders kunnen kennis maken met de oudervereniging tijdens de oudercontactavonden van de school. De oudervereniging voorziet koffie en thee voor alle ouders in de inkomhal, dit is gratis. U kan bij een babbeltje en een tasje koffie kennis maken met de oudervereniging of andere ouders. Op het einde van het schooljaar organiseert de oudervereniging ook de receptie voor alle ouders van de school.

GO! Malle
Basisschool 't Park
Herentalsebaan 54
2390 Malle
Tel. (03)312 02 31
emmanuela.vervoort@
inventoscholen.be