Ontdek je talent

Didasco

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | talent koesteren | praktisch | lesrooster | contact

Veilig met de fiets

Natuurlijk kan je per fiets naar school komen. Aan drukke oversteekplaatsen staan gemachtigde opzichters - ook aan de oversteekplaats voor onze school. Wie veilig naar school fietst en tijdens de donkere maanden in fluo naar school komt, kan regelmatig een prijs winnen in onze fluo-actie.
 

Help! 2 adressen?

In Didasco heb je inderdaad les op 2 adressen. Meestal heb je les op de didaso-vestiging aan de Begonialaan. Eén volledige dag of twee halve dagen verwachten we je in onze hoofdschool van het Atheneum.

 

’s Morgens kom je dus, naargelang je rooster naar de Begonialaan of naar de Herentalsebaan. Als je in de loop van de dag van de ene naar de andere vestiging moet verhuizen kan je dat per fiets doen. Wij tonen je de eerste dagen de veiligste weg. Of je kan op de schoolbus stappen die wij voor deze verplaatsingen inleggen.

 

Kom 'ns kijken

Benieuwd om eens een kijkje te nemen in onze school en alle informatie uit eerste hand te krijgen? Daartoe bieden we je graag uitgebreid de gelegenheid!

  • Donderdagavond 21 februari 2019: infoavond eerste graad secundair onderwijs. We stellen onze school graag voor aan alle geïnteresseerde leerlingen en ouders van het vijfde en zesde leerjaar in de basisschool.
  • Zaterdag 16 maart 2019: Leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar in de basisschool kunnen tijdens onze openklasdag ondervinden hoe het er in onze school aan toe gaat, terwijl de ouders praktische informatie krijgen.
  • Dinsdagavond 14 mei 2019: infoavond - we stellen ons studieaanbod van de tweede en de derde graad voor aan alle geïnteresseerde leerlingen en ouders. Ook wie graag meer wil weten over onze eerste graad, is welkom voor een aangepast programma.

>> Schrijf hier in voor een van deze info-momenten <<<

GO! Malle

Atheneum Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle

(03)312.39.11
info@gomalle.net
 

Didasco
Begonialaan 1
2390 Malle

Makkelijk met De Lijn

Zowel onze hoofdschool als de Didasco-vestiging zijn makkelijk bereikbaar met de bussen van de Lijn. Deze routeplanner toont je hoe je het makkelijkst onze school bereikt met het openbaar vervoer. Geef je vertrekplaats in.

 

Meer info over de diensten van de Lijn en kostprijzen van tickets en abonnementen vind je op het ouderplatform van De Lijn:

 

>> Naar het ouderplatform van De Lijn <<

Inschrijvingen

  • Voor het eerste jaar secundair onderwijs kunnen broertjes en zusjes van leerlingen die reeds bij ons naar school gaan, inschrijven op onze infoavond op donderdag 21 februari 2019. Dit is zo voor alle kinderen die in hetzelfde samenlevingsverband wonen.
    Kan u niet aanwezig zijn op deze infoavond, maak dan per mail of telefonisch een afspraak via ons schoolsecretariaat.
  • De inschrijvingen voor andere leerlingen voor het eerste jaar starten op de openklasdag op zaterdag 16 maart 2019.
  • Leerlingen die willen inschrijven voor het tweede tot het zevende jaar kunnen dat vanaf 23 april 2019.
GO! Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle
Tel. 03 312 39 11
info@gomalle.net