Ontdek je talent

Atheneum

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | talent koesteren | praktisch | studieaanbod | contact

Het antwoord niet gevonden?

Contacteer ons!

Tel.: 03 312 39 11

E-mail: ka.malle@sgr3.be

 

Wat kost het?

Wil je weten wat een schooljaar in een bepaalde richting ongeveer kost?

 

Download
(PDF, 49 KB)

 

In dit bedrag zijn alle kosten inbegrepen, huur van handboeken, aankoop van werkschriften, uitstappen, kopies, ... Enkel de meerdaagse reizen zijn niet inbegrepen.

 

Als je kiest voor een permanente opdracht kan je dit bedrag spreiden en per maand betalen. Je kan er ook voor kiezen om dit in 1 keer of per trimester te doen. Je krijgt telkens op het einde van het schooljaar een afrekening.

Smartschool voor ouders

Smartschool is het online leerplatform voor onze leerlingen. Taken, schoolagenda, resultaten van testen, berichten, ... dat alles en nog veel meer verloopt via Smartschool.

 

Ook ouders krijgen toegang tot Smartschool via co-accounts. Dat laat hen toe om makkelijk contact op te nemen met leerkrachten, de planning van taken en toetsen op te volgen of een afspraak te regelen voor oudercontacten. Om een co-account in gebruik te nemen moet die eenmalig geactiveerd worden.

 

>> Co-account activeren <<

Lockers

In onze school krijgen alle leerlingen vanaf het 3de jaar de beschikking over een persoonlijke locker om materiaal in de school veilig weg te bergen. De huur van de locker en de waarborg van de lockersleutel worden niet via Iddink of de schoolrekening aangerekend. Daarom vragen we je om op de eerste schooldag bedrag mee te geven aan je zoon of dochter in een enveloppe met vermelding van naam + klas:

- Alle derdejaars en nieuwe leerlingen: 20 EUR. (huur locker + lockersleutel)

- Andere leerlingen: 10 EUR. (huur locker)

LET OP: leerlingen van de houtafdeling betalen 10 EUR extra voor de borg van hun sleutel van het houtatelier.

 

Kom 'ns kijken

Benieuwd om eens een kijkje te nemen in onze school en alle informatie uit eerste hand te krijgen? Daartoe bieden we je graag uitgebreid de gelegenheid!

  • Donderdagavond 21 februari 2019: infoavond eerste graad secundair onderwijs. We stellen onze school graag voor aan alle geïnteresseerde leerlingen en ouders van het vijfde en zesde leerjaar in de basisschool.
  • Zaterdag 16 maart 2019: Leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar in de basisschool kunnen tijdens onze openklasdag ondervinden hoe het er in onze school aan toe gaat, terwijl de ouders praktische informatie krijgen.
  • Dinsdagavond 14 mei 2019: infoavond - we stellen ons studieaanbod van de tweede en de derde graad voor aan alle geïnteresseerde leerlingen en ouders. Ook wie graag meer wil weten over onze eerste graad, is welkom voor een aangepast programma.

>> Schrijf hier in voor een van deze info-momenten <<<

Schooluren

De eerste bel gaat om 8.20 uur. Dan heb je nog 5 minuten om je spullen te nemen en je in het klaslokaal te installeren. De lessen starten om 8.25 uur en eindigen om 15.15 uur of om 16.05 uur.

 

De pauzes liggen anders voor de leerlingen van de eerste graad dan voor de leerlingen van de tweede en derde graad. Zo is er ruimte genoeg op de speelplaats en in de refter en loop je niet verloren in de massa.

 

Eerste graad Eerste, tweede en derde graad Tweede en derde graad
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag woensdag maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
1ste bel 8.20 u 1ste bel 8.20 u 1ste bel 8.20 u
1ste lesuur 8.25 u 1ste lesuur 8.25 u 1ste lesuur 8.25 u
2de lesuur 9.15u 2de lesuur 9.15 u 2de lesuur 9.15 u
Pauze 10.05 u Pauze 10.05 u 3de lesuur 10.05 u
3de lesuur 10.15 u 3de lesuur 10.20 u Pauze 10.55 u
4de lesuur 11.05 u 4de lesuur 11.10 u 4de lesuur 11.05 u
Middagpauze 11.55 u   5de lesuur 11.55 u
5de lesuur 12.45 u Middagpauze 12.45 u
6de lesuur 13.35 u 6de lesuur 13.35 u
7de lesuur 14.25 u 7de lesuur 14.25 u
(8ste lesuur) (15.15 u) 8ste lesuur 15.15 u

 

Er is steeds iemand op school vanaf 7.45 uur en tot 16.30 uur.

 

Eten en drinken?

Tijdens de middagpauze eet je in de refter. Je mag je meegebrachte boterhammetjes opeten, maar je kan ook een belegd broodje bestellen via de link op Smartschool.

 

In de overdekte speelplaats en in de refter kan je een drankje of een gezond tussendoortje uit de automaten halen.

Inschrijvingen

  • Voor het eerste jaar secundair onderwijs kunnen broertjes en zusjes van leerlingen die reeds bij ons naar school gaan, inschrijven op onze infoavond op donderdag 21 februari 2019. Dit is zo voor alle kinderen die in hetzelfde samenlevingsverband wonen.
    Kan u niet aanwezig zijn op deze infoavond, maak dan per mail of telefonisch een afspraak via ons schoolsecretariaat.
  • De inschrijvingen voor andere leerlingen voor het eerste jaar starten op de openklasdag op zaterdag 16 maart 2019.
  • Leerlingen die willen inschrijven voor het tweede tot het zevende jaar kunnen dat vanaf 23 april 2019.

Hoe bestel je boeken?

Met je persoonlijke account bestel je al je lesmateriaal via de website en Iddink zorgt ervoor dat je bestelling bij je thuis wordt geleverd. De factuur wordt eveneens door Iddink aan jou bezorgd.

 

Hoe bestellen?

Ga naar de website van Iddink. Je maakt een persoonlijk account aan alvorens je kan bestellen. Hierbij heb je een schoolcode nodig, nl. 6HKNH54D. Selecteer vervolgens je klas, vakken en bijhorende boeken. Op het einde krijg je een besteloverzicht te zien waarna je de bestelling kan voltooien.

 

Levering

Als je voor de eerste maandag van juli bestelt, levert Iddink je boeken in de loop van augustus. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van de levering. Het is eveneens mogelijk om de bestelling te laten leveren op een ander adres dan het thuisadres.

 

Ben je op vakantie? Geen probleem. Wanneer je niet thuis bent op de datum van de levering, dan laat de bezorgdienst een bericht achter met daarop aanwijzingen waar je de bestelling kunt ophalen.

 

Betaling

Gelijktijdig met de levering ontvang je van Iddink een factuur. Je hebt de mogelijkheid om in één keer alles te betalen of in drie termijnen (1/3 bij levering, 1/3 in november en 1/3 in december). Indien je in termijnen wenst te betalen, dan neem je contact op met Iddink via hun website of op 014 30 41 70. Deze optie heeft een kostprijs van € 1,95 voor de extra postzegel en overschrijvingen.

 

Nog vragen?

Je kan Iddink telefonisch bereiken op werkdagen van 8 u. tot 17 u. op het nummer 014 30 41 70.

 

Meer informatie kan je bekomen bij mevr. Kristien Peeters. Zij is bereikbaar via mail op kristien.peeters@gomalle.net of telefonisch via het secretariaat van de school (03 312 39 11).

GO! Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle
Tel. 03 312 39 11
info@gomalle.net