Ontdek je talent

Atheneum

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | talent koesteren | praktisch | studieaanbod | contact

Waarvoor kies je?

In deze opleiding ligt de nadruk vooral op het snel en efficiënt gebruiken van computers en het ontwikkelen van IT, zowel in de vorm van software, websites als computernetwerken. Verder krijg je een gedegen basis aan talen en wiskunde. Bovendien loop je ook stage in de IT-afdeling van een bedrijf om de nodige praktijkervaring op te doen.

Wie ben je?

Voor leerlingen met een passie voor informatica, computers, games, programmeren en alles wat erbij hoort. Zowel de software als de hardware komen aan bod. Ben jij diegene die ze altijd bellen om een computerprobleem op te lossen? Dan is dit de juiste richting.

Verder studeren of werken?

Met je brede basis in IT-vaardigheden kan je al meteen je kans wagen op de arbeidsmarkt. Heel wat KMO’s, overheidsbedrijven, scholen, ... zijn op zoek naar mensen met een IT-opleiding. Uiteraard kan je ook verder studeren. Je diploma geeft toegang tot alle opleidingen aan hogescholen en universiteiten. Denk maar aan bachelor in de informatica, master in computer science, tal van specialisaties (databases, software engineering, computernetwerken, ...). Je beschikt ook over een attest ondernemerschap en ondernemingszin.

IT & Ontwikkeling

TSO Informaticabeheer

 

Vakken 5de jaar 6de jaar
Levensbeschouwing 2 2
Lichamelijke opvoeding 2 2
Nederlands 3 3
Frans 3 2
Engels 3 2
Geschiedenis 1 1
Aardrijkskunde 1 1
Natuurwetenschappen 1 1
Wiskunde 4 4
Softwareontwikkeling 5 5
Webontwikkeling 3 3
Hardware & Netwerken 3 3
Databanken 2
Projectbeheer 2
Toegepaste economie - 2
Stage 2
3de graad IT & Ontwikkeling

SODA-attest

In onze school kan je een SODA-attest behalen. Zo'n attest bekom je met de juiste attitudes: stiptheid, orde, respect en een positive werkhouding. Het SODA-attest wordt uitgereikt aan het einde van het schooljaar en verhoogt je kansen op een leuke en zinvolle vakantiejob.

 

Je leert meer over het SODA-attest als je klikt op het SODA-logo:

 

GO! Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle
Tel. 03 312 39 11
info@gomalle.net