Ontdek je talent

Atheneum
Didasco
Basisschool
Dol-Fijn

maak kennis | schoolleven | schoolteam | talent koesteren | praktisch | studieaanbod | contact

Activatie van de co-account voor ouders

Sinds het begin van het schooljaar heeft uw zoon of dochter toegang tot het Smartschoolplatform van onze school. Op Smartschool vinden de leerlingen hun agenda, documenten, … Daarnaast kunnen ze ook berichten sturen naar medeleerlingen en alle medewerkers van de school en hebben ze ook inzage in het Skore puntenboekje (waarin ze online de resultaten kunnen terugvinden van hun testen en taken).

 

Ook u krijgt toegang tot ons Smartschoolplatform met een zogenaamde co-account.

 

Wat is zo’n co-account?

  • De co-account is gekoppeld aan de Smartschoolaccount van uw zoon of dochter. U logt in met zijn of haar gebruikersnaam maar met een eigen wachtwoord.
  • U krijgt identiek dezelfde informatie te zien op Smartschool als uw zoon of dochter. Het berichtenverkeer is echter strikt gescheiden.

Om Smartschool te raadplegen, gebruikt u bij voorkeur de meest recente versie van uw browser.


Indien u uw wachtwoord bent vergeten, is het verleidelijk om het wachtwoord van uw zoon of dochter te gebruiken om in te loggen. Dit is evenwel niet toegestaan!

 

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan de gebruikersnaam in op de inlogpagina van Smartschool en klik op “Wachtwoord vergeten?”. Er wordt dan een nieuw wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat u bij de eerste aanmelding verplicht dient in te vullen.

 

De eerste keer uw co-account activeren doet u op dezelfde manier: u gaat naar de inlogpagina van Smartschool en klikt op de link "Wachtwoord vergeten?". We hebben in het systeem de e-mailadressen waarover we beschikken reeds ingevuld. U heeft echter wel de gebruikersnaam van uw zoon of dochter nodig. Informeer hiernaar bij hen. (Standaard: voor nieuwe leerlingen voornaam.achternaam; voor leerlingen die al op school zaten: eerste letter voornaam, gevolgd door volledige achternaam (bvb. mverstraelen))

 

Smartschool heeft al een zeer uitgebreide handleiding. Deze kan u raadplegen door bovenaan rechts op “Handleiding” te klikken, eens u aangemeld bent. Mocht u alsnog met vragen zitten, mag u mij steeds contacteren op martijn.verstraelen@gomalle.net.

GO! Malle
Herentalsebaan 56
2390 Malle
Tel. 03 312 39 11
info@gomalle.net